Bine ati venit la Ocumed, primul centru oftalmologic privat din judetul Bacau. Standardele etice cele mai inalte, competenta si profesionalismul desavarsit constituie fundatia solida pe care s-a cladit reputatia Ocumed incepand din 1991.

Ocumed pune intotdeauna pe primul plan pacientul. Ne pasa cu adevarat de sanatatea tuturor celor care apeleaza la noi si acordam fiecarei persoane atentia cuvenita. Fiecare pacient este pentru noi pacientul cel mai important. La Ocumed nu ne grabim si nici nu ne uitam la ceas. Durata examinarii nu este nicidecum limitata , timpul alocat fiind intotdeauna cel necesar pentru un diagnostic corect si complet.

Este un fapt binecunoscut ca vizita la medic poate sa fie insotita de teama chiar pentru unii adulti. In cazul oftalmologiei, cei mai sensibili pacienti sunt copiii, dar copii au fost, sunt si vor fi mereu preferatii nostri. De aceea va promitem solemn ca fiecare micut client va pleca de la Ocumed cu zambetul pe buze !

In plus, avem si o foarte bogata oferta de rame de ochelari speciale pentru copii si adolescenti, astfel incat si cei mai pretentiosi clienti sa poata alege rama cea mai potrivita propriei fizionomii. Copii si tinerii nu vor pleca de la Ocumed cu o banala pereche de ochelari, ci vor intra in posesia unui accesoriu fashion adaptat propriei personalitati. Desigur, ochelarii nu sunt singura alternativa: toti tinerii care nu doresc sa poarte ochelari dar au nevoie de corectie optica pot beneficia la Ocumed de o larga gama de lentile de contact, inclusiv lentile de contact estetice

La Ocumed ne mandrim cu faptul ca oferim intreaga gama de servicii si asistenta personalizata nu doar copiilor, ci tuturor categoriilor de pacienti: de la 1 la 111 ani. Combinatia optima intre aparatura computerizata de inalta performanta si experienta, dedicarea si profesionalismul medicilor constituie garantia unui diagnostic corect si a rezolvarii celor mai complexe probleme. Tocmai de aceea pacientii bine informati aleg Ocumed si revin la noi cu convingerea ca aici vor fi ascultati cu atentia cuvenita, si vor primi atat tratamentul corect, cat si reteta sau ochelarii potriviti.

Recomandarile calduroase facute de pacientii nostri atat membrilor de familie, cat si prietenilor, sau cunostintelor, constituie nu doar dovada calitatii serviciilor medicale oferite la Ocumed, ci si motivatia pentru a ne mentine la standardele inalte cu care ne-am obisnuit pacientii si a ne perfectiona continuu.

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre și vă asteptam sediul Ocumed din Bd. Alexandru cel Bun nr. 5, pentru a va convinge ca avem totul in vedere.

Oftalmologie Bacau